Ons Jeneverkraam op de markt t.v.v. Stijn

23 Oktober 2013

Jaarmarkt Zandhoven Onder een flinke tent van 6 bij 4 staan de dappersten onder ons paraat om inkomkaarten te verkopen voor de Benefietavond ten voordele van Stijn. Sommigen hebben hun bereidwillige dochters bij. En omdat het koud is, wordt er tomatensoep verkocht. Voor Stijn. En jenever, veel jenever. Citroen, appel, vanille, jonge en spicy lips, noem maar op. En omdat het stormt, houden de 2 grootste onder ons urenlang de hoogste buizen stevig vast, zoals men dat vroeger op de tram deed. Want, ondanks verankering, zou die tent toch zo graag het zwerk invliegen… En omdat de vele andere standhouders hun plaats niet kunnen verlaten worden zij door de hulpvaardigsten, tevens de fitste onder ons van de gewenste dranken voorzien. Aardig wat kilometers hebben die afgelegd! Kiwanis in de kijker. Kiwanis op z’n best.

Leave a Reply