Vriezerkast voor de Zandschakel

10 November 2014

Kiwanis Zandhoven heeft gekozen om naast de Revalidatiekliniek voor jongeren en kinderen, ook de Zandschakel op te nemen als sociaal doel.

De opbrengst van onze 3de Lentecarrousel werd dan ook besteed, enerzijds aan de cross country trainer voor de Reva anderzijds aan de diepvrieskast voor de Zandschakel.

Bij de overhandiging van de diepvrieskast was een mooie delegatie van Kiwanis aanwezig samen met alle bestuursleden van de Zandschakel. Wij werden zeer hartelijk ontvangen en de mensen waren duidelijk in hun nopjes met de nieuwe diepvrieskast die echt wel een must was geworden.

De kast krijgt een mooie plaats in de niet echt ruime maar wel zeer functioneel ingerichte sociale winkel. Wij hebben een omstandige uitleg ontvangen van alle zaken die aan de man gebracht worden en hoe deze verkocht worden aan de minder bedeelden onder ons.
Foto’s hiervan vindt u hierbij.

Wij nemen de Zandschakel op als één van onze sociale doelen ook voor de volgende editie van onze Lentecarrousel. Ook hiervoor werden reeds verschillende mogelijkheden naar voor geschoven door de leden van de Zandschakel. Zoals voor alle sociale doelen geldt ook hier dat wij geen geld overhandigen. Eén van de mogelijkheden in de toekomst is zeker het sponsoren van een uitstap naar bv. Planckendael of de ZOO in A’pen.

Zoals te zien is op de foto’s is dit een zeer geslaagde keuze die Kiwanis Zandhoven heeft gemaakt, zowel voor de mensen die dit initiatief namen als voor diegenen die er gebruik van maken.

Jan – Ludo – Roger en de andere aanwezigen van De Zandschakel bedankten ons dan ook van harte voor de steun die ze van ons ontvingen.