“Divisie overschrijdende” samenwerking tussen 2 Kiwanis Clubs Temse Friendly Connection (Oost-Vlaanderen Rand) & Zandhoven (Antwerpen)

Stichtend Voorzitter van (Waasmunster) Temse Friendly Connection, Jan Vandenberghe trok de aandacht van zijn vroegere club op een prangende nood bij vzw Klein Postel. Daar wil Mevrouw Van Buggenhout het voor iedereen met een ondersteuningsnood mogelijk maken om te genieten van het platteland, de boerderij en – vooral – de minipaardjes.

Een multifunctioneel verrijdbare en elektrisch in hoogte verstelbare aankleedtafel met zijhekken en beremde zwenkwielen werd een absolute noodzakelijkheid om sanitaire verzorging te garanderen. Een nogal ferme investering.

Ondanks het feit dat Klein Postel niet bepaald “onder hun kerktoren” ligt, was Kiwanis Temse Friendly Connection bereid om de helft van de tafel te financieren en Mevrouw Van Buggenhout moest dankbaar op zoek naar verdere financiering.

Toen kwam een particuliere vriendschapsband tussen Temse en Zandhoven op de proppen. Ook al ligt Klein Postel ietwat dichterbij, toch nog steeds niet onder die nieuwe kerktoren.

Maar ook Kiwanis Zandhoven was snel onder de indruk van dit mooie project en besloot de andere helft van deze bijzondere tafel te financieren.

It’s all about kids!

Stronger together!