Kiwanis Zandhoven Wandelzoektocht Challenge 2020

Voor het plezier, om te winnen…en om onze sociale doelen te ondersteunen

Vanaf 15 juli tot en met 31 oktober 2020, kan je deelnemen aan onze eerste Kiwanis Zandhoven Wandelzoektocht Challenge. Drie toffe wandelingen met leuke vragen, een ideale uitstap om met familie en of vrienden te doen, een paar leuke prijzen te winnen, maar het belangrijkste is dat de inschrijvingsgelden integraal naar onze sociale doelen zullen gaan.

Praktisch

• Je kan je inschrijven voor één of meerdere wandelzoektochten.

• Eén antwoordformulier kost 5 Euro, ongeacht met hoeveel personen er wordt deelgenomen.

• Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@kiwaniszandhoven.be met daarbij de vermelding hoeveel antwoordformulieren jullie wensen per wandelzoektocht en welke wandelzoektochten (*) je wenst te wandelen. Tevens stort je het inschrijvingsgeld op rekeningnr.: BE89 3630 8501 5385.

• Vervolgens sturen wij het/de antwoordformulier(en) en routebeschrijving(en) van de gekozen wandelzoektocht(en) via mail terug.

• Nadat jullie de wandeling(en) hebben gedaan, sturen jullie de ingevulde antwoordformulier(en) via mail terug naar info@kiwaniszandhoven.be. (*)

(*) Indien je initieel beslist om voor één of twee wandelzoektochten in te schrijven, dan moet je deze specifiek vermelden (Pulderbos, Viersel, Zandhoven). Nadien is het steeds mogelijk om in te schrijven voor de wandelzoektocht(en) waarvoor je je initieel niet had voor ingeschreven.

• Begin november 2020 consolideren we de resultaten en sturen we deze terug naar alle deelnemers. De prijzen zullen dan ook uitgereikt worden.

Inschrijvingsgeld

• Slechts 5 Euro per antwoordformulier, ongeacht het aantal deelnemers.

Bekijk alle info hier

Leave a Reply